Tule meille töihin!

Oletko vailla uutta suuntaa työurallesi vai etsitkö kenties lisävuoroja toisen työn tai opiskelun oheen?

TAKSI71 Jyväskylä rekrytoi 2 uutta taksinkuljettajaa: yhden toistaiseksi ja hetimiten alkavaan sopimukseen sekä toisen kesäksi 2023 kesätöihin. Kesätyöntekijän asemapaikka voi olla festariviikonloppuina myös Jyväskylän lähialueilla.

Työsopimus on joko koko- tai osa-aikainen. Toivomme kuitenkin että voit hoitaa vähintään muutaman vuoron viikossa.

Kalustona meillä on kaksi Volkswagen henkilöautoa, täyssähköiset ID.4 ja ID.5 -henkilöautot.

Töitä tehdään 1-2 vuorossa, yleensä vuoro alkaa aamupäivällä 06-12 välillä ja kestää useimiten noin 10-11 tuntia. Viikonloppuja sekä juhlapäiviä lukuunottamatta yöt saa kuitenkin nukkua kotona – toki jos olet öiden virkku, voidaan myös yövuoroja harkita tarpeen mukaan.

Ajamme kaikenlaisia taksikyytejä, niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaita. Koululaiset, vammaispalvelu- ja kelakyydit ovat myös päivittäisiä asiakkaitamme.

Autoista toinen on JYTAKSI ja toinen Valopilkku/Menevä/02-taksi -välityksessä. Molemmissa autoissa lisäksi Sampo -välitykset sotekyyteihin sekä kela-välitys.

Käytössä lämpimät tallit autoille joten meillä ei tarvitse hangen keskeltä talviaamuisin startata. Tallille pääsee myös bussilla mikäli omaa autoa ei ole käytössä!

Vaadimme:

 • Taksinkuljettajan ajolupaa.
 • Itsenäistä sekä rauhallista työotetta. Työpäivien aikana tulee monenlaista haastetta eteen joista kuljettajan olisi ensisijaisesti selvittävä itsenäisesti.
 • Hyvää suomen kielen taitoa, sekä puhuttuna että kirjoitettuna. 99% asiakkaista puhuu suomen kieltä joten kuljettajan tulee ymmärtää asiakasta.
  Nyt koronatilanteen helpottaessa englannin kielen taidosta on myös apua.
 • Luotettavuutta, eli sovitut vuorot/keikat hoidetaan.
 • Ajamme koulukyytejä joten puhdas rikosrekisteriote (lasten kanssa työskentely).

Toivomme:

 • Jytaksipätevyyttä ja/tai kokemusta MTI-välitysjärjestelmästä (käytössä mm. Taksi Helsingillä) tai icabbi-järjestelmästä (käytössä mm. Menevällä).
 • Paikallistuntemusta Jyväskylään. Jokaista katua ja risteystä ei tarvitse ulkoa osata mutta esimerkiksi Palokan ja Vaajakosken suuntaan tulee osata suunnistaa keskustasta ilman navigaattoria.
 • Savuttomuutta.

Tarjoamme:

 • Mukavan työpaikan ja asiallisen korvauksen menetetystä vapaa-ajasta.
  • Käytössämme on provisiopalkkaus vuoron alv0% myynnistä alkaen 37% sekä lakisääteinen lomakorvaus.
  • Mahdollisuus myös kuukausittaiseen takuupalkkaan.
  • Kokoaikainen kuljettaja tienaa meillä noin 1700-2700€/kk brutto. Omalla aktiivisuudella voi todellakin vaikuttaa palkkaan!
 • Puhelin- sekä muita etuja vakituiselle työntekijälle.
 • Mahdollisuus säilyttää omaa autoa lämpöisessä tallissa vuorojen ajan.
 • Mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihin.

Ensisijaisesti haetaan työntekijää jolla on vaadittavat kurssit ja koulutukset käytynä – sillä työsuhde alkaisi hetimiten.
Seuraava taksinkuljettajakurssi alkaa maaliskuussa 2023.

Mikäli sinulla ei ole voimassaolevaa taksinkuljettajan ajolupaa, voit silti jättää hakemuksen!
Tietyin ehdoin voidaan neuvotella koulutuksen kustannuksien jakamisesta.

Vapaamuotoiset kysymykset/hakemukset ensisijaisesti sähköpostilla taksi@taksi71.fi. Puhelimella tavoittaa parhaiten iltapäivisin 0505186071 / eeropekka.

Loppuun lyhyesti infoa yrityksestä. TAKSI71 eli viralliselta nimeltään Taksiliikenne K.Hakkarainen Oy on perustettu vuonna 1994 perheyhtiö, mutta liikenne on aloitettu alunperin jo 80-luvun lopulla. Kalustomme on nykyään vähä- tai nollapäästöistä eli satsaamme ympäristöarvoihin. Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän lisäksi 2 kokoaikaista ja noin 4 osa-aikaista kuljettajaa. Autojen kotipaikka on Jyväskylässä mutta ajamme toki tilanteen ja tilausten mukaan myös muualla Keski-Suomessa.

Tervetuloa töihin!